Recenzia MyProtein Peanut Butter – 100 % arašidové maslo

  Myprotein Peanut Butter – 100% arašidové maslo . Na začiatok tejto recenzie, je dôležité podotknúť, že som obrovským milovníkom arašidových masiel ( som zavislák ). Úprimne, skúšal som nespočetne veľa značiek, variant či príchutí, takže mám s čím porovnávať. Cena – Prvá vec pri ktorej sa pozastavím je cena, ktorá je neuveriteľne nízka. Klasické balenie 1kg neochuteného masla stojí „smiešnych“ 10€, čo je v porovnaní s konkurenciou veľmi nízka cena, dokonca toto maslo môžeme často vidieť v zľave za cenu 8.49€. To znie ako vynikajúca ponuka no nie ? Myslím že toto je hlavný dôvod ku kúpe tohto masla. Konzistencia – Už po otvorení balenia môžeme vidieť na masle skutočne riedku konzistenciu, čo je v mojich očiach prvá zvláštnosť a chyba. Na obale sa píše : Zloženie 100% Arašídy, no väčšina masiel čo som mal v minulosti boli omnoho hustejšie a krémovejšie. Chuť – Opäť bude výsledok podobný ako pri konzistencii = Nič moc. Prečo ? Prvou chybou v mojich očiach je, že maslo obsahuje nelúpané arašidy. V masle je skutočne veľmi cítiť prítomnosť šupiek, ktoré až škriabu v krku a kazia celkový dojem. Ďalej na mňa pôsobí maslo až zvláštne mastne. Príde mi to nevysvetliteľné, no v porovnaní s inými maslami, mám pri tomto pocit, ako keby som prehltol lyžičku palmového oleja. Zloženie – Etiketa udáva jednoznačné zloženie a to 100% arašidov bez kompromisu, bez pridania soli a palmového oleja čo je veľké plus. Arašidy sú samozrejme pražené, čo je samo o sebe veľká škoda. Pražené arašidy strácajú veľa na kvalite. Napríklad vitamín B1 sa pražením úplne likviduje. Využitie – Arašidové maslo je v našej strave vynikajúcim zdrojom zdravých tukov = mono a poly-nenasýtené mastné kyseliny. Sú prospešné napríklad pre funkciu srdca. Taktiež je to vynikajúci zdroj rastlinných bielkovín. V prípade, že potrebujete doplniť do vašej stravy mnoho Kcal, táto tukovo-bielkovinová bomba je jasná voľba pre Konzumáciu : Arašidové maslo má nespočetne veľa využití, je možné ich natrieť na pečivo, ryžové chlebíky. Môžeme ich pridať do kaše, vločiek, tvarohu, jogurtu, na palacinky, zjednodušene na všetko!    Plusy – Bezkonkurenčná Cena, –  Skvelý zdroj poly-nenasytených mastných kyselín    Mínusy – Slabšia chuť v porovnaní s konkurenciou , – Riedka konzistencia – Prítomnosť arašidových šupiek ZOBRAZIŤ NAJLEPŠIU PONUKU Autor Článku:  Zdravím, moje meno je Simon Oršula Instagram )  , mam 17 rokov, študujem na gymnáziu, od detstva sa venujem športu a od skorých 12 rokov len súťažnej kulturistike . To samo o sebe značí, že mam bohaté skúsenosti s mnohými suplamentamí a fitness výživou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *